Yamaha GB1 vleugelpiano
Vleugelpiano van Yamaha
Buffetpiano's van Kawai

Akoestische Piano's, de beste keuze.

 

Een piano kopen, is geen makkelijke opdracht. Er is zoveel keuze tussen de zovele merken. Wij helpen u met het kiezen van het perfecte instrument voor u. Wij zijn gespecialiseerd in akoestische piano's.

 

Hierdoor kunnen wij u verzekeren van onze expertise in ons aanbod. Door dit aanbod uitgebreid maar in mate beperkt te houden weet u bij ons zeker dat wij achter de piano's in ons gamma staan. Wij verzekeren u dat dit enkel buffet - en vleugelpiano's zijn van hoge kwaliteit en voor ons klimaat zijn. 

Waarom dan een akoestische piano

Een akoestische piano is de juiste financiële investering. Een akoestisch instrument verliest niet snel zijn waarde, omdat dit een zeer lange tijd meegaat. Het enige wat u na de aankoop van u favoriete instrument moet doen is zorgen voor het onderhoud, dat wil zeggen: een jaarlijkse stembeurt, zorgen voor een goed klimaat van uw piano (geen vochtige of te warme plaats, niet in de zon), er zal misschien af en toe een kleine herstelling nodig zijn aan uw piano maar ook hierin zijn wij vakkundig. Contacteer ons atelier voor een offerte op maat. 

Ons aanbod

In onze winkel hebben we een groot aanbod aan akoestische buffetpiano's, vleugelpiano's en enkele digitale piano's. Een piano kopen daar helpen we je bij! Kom zeker langs in onze toonzaal en maak kennis met ons gamma dat enkel bestaat uit kwaliteit! Zoals onder andere Yamaha piano's, Kawai piano's ,...

Vleugelpiano