Akoestische Piano's, de beste keuze.

 

Een piano kopen, is geen makkelijke opdracht. Er is zoveel keuze tussen de zovele merken. Bij Piano's Driesen staan wij in u te helpen met de juiste keuze. Dit is ook de reden waarom wij ons vooral specialiseren in akoestische piano's.

 

Hierdoor kunnen wij u verzekeren van onze expertise in ons aanbod. Door dit aanbod uitgebreid maar in mate beperkt te houden weet u bij ons zeker dat wij achter de piano's in ons gamma staan. Wij verzekeren u dat dit enkel buffet - en vleugelpiano's zijn van zéér hoge kwaliteit zijn. 

Waarom dan een akoestische piano

Een akoestische piano is de juiste financiële investering. Een akoestisch instrument verliest niet snel zijn waarde, omdat dit een zeer lange tijd meegaat. Het enige wat u na de aankoop van u favoriete instrument moet doen is zorgen voor de onderhoud, dat wil zeggen :een jaarlijkse stembeurt, zorgen voor een goed klimaat van uw piano ( geen vochtige of te warme plaats , niet in de zon), er zal misschien af en toe een kleine herstelling nodig zijn aan uw piano maar ook hierin zijn wij vakkundig. Contacteer ons atelier voor een offerte op maat.