Betrouwbaarheid , Garantie en Betrouwbaarheid !

Onze drie steunpilaren wanneer u bij ons koopt. Bij ons bent u zeker van uw aankoop, zeker van uw piano. Wat wilt dat zeggen zekerheid? Wij verkopen enkel piano's van erkende merken, met serienummer! Dat wilt zeggen dat wij weten waar onze piano vandaan komt en u ook. Dit zijn bovendien piano's bestemd voor de Europese markt, dat betekent dat ze aangepast zijn aan onze temperatuur, vochtigheid,... En dus jaren meegaan. Bij ons hebt u de garantie op een goede aankoop en geen valse beloftes. 

 

Wij hebben naast piano's ook pianobanken in onze showroom, alle modellen en kleuren zijn steeds verkrijgbaar bij ons. Ook andere piano benodigdheden zoals hoezen, lampen, metronomen,... bieden wij aan in onze winkel.

 

Klantgerichtheid staat centraal. Wij verzorgen jaarlijkse stembeurten, verhuringen, concerten, transport,... U kan bij altijd terecht in onze winkel voor meer informatie of vragen. Onze 24/7 aanpak biedt u ook afspraken aan, zo kan u ons steeds contacteren om na de openingsuren of op een zondag onze showroom te bekijken. 

 

Waarden en visie

 

Wij hechten veel belang aan een goede service.  Een goede service ,  waarom? Wij bestaan al sinds 1949, dankzij het vertrouwen dat klanten in ons hebben. Dit vertrouwen is er niet zomaar. Wij staan altijd lijnrecht tegenover de klant, dat wil zeggen dat wij ons inleven in onze klant, wij hen nooit iets zullen verkopen wat niet binnen uw behoefte past. Samen met u vinden wij de perfecte piano voor u.

 

Daarnaast zijn wij steeds bereikbaar voor vragen, verdere informatie en zoveel meer. Wij organiseren in onze winkel regelmatig evenementen zoals cd-voorstellingen, optredens,… dit maakt dat onze klant een andere sfeer krijgt in onze winkel dan enkel de verkoop van piano’s.

 

Graag gaan wij steeds verder in het verkopenverhuren en aanbieden van piano’s. Wij gaan mee met de tijd en brengen daarom ook telkens de nieuwste piano’s. Ook zullen wij in de toekomst nog meer klantgericht werken.

Een uitstekende service staat bij Piano's Driesen centraal. Kwaliteit en professionaliteit zijn onze kernwaarden. Dankzij het feit dat wij al sinds 1949 gespecialiseerd zijn in alles wat met een akoestische piano te maken heeft is onze expertise hoog. Daarnaast verkopen we ook digitale piano's.

 

Wij werken enkel met topmerken die door ons zorgvuldig worden geselecteerd . De merken die bij ons centraal staan zijn Yamaha , Kawai en Kemble. Dit zijn zeer vooruitstrevende merken die kwaliteitsvolle piano's leveren. Daarnaast selecteren wij ook andere modellen van verschillende merken die ook een goede kwaliteit bieden. Zo kunnen wij u garanderen dat wij u het beste aanbod in onze showroom aanbieden. In onze winkel werken enkel professionals die telkens opnieuw het aanbod aan merken en types bekijken en bestuderen. Dit maakt dat wij steeds de nieuwste modellen in huis hebben. Ieder van ons heeft een grote kennis van ieder model, iedere piano in onze showroom, en zo kunnen wij samen met u de geschikte piano voor u vinden.

Piano kopen

Piano huren

Yamaha piano

Kawai piano

  • Grey Twitter Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon