PIANO MERKEN

Yamaha pianos logo

Yamaha werd opgericht in 1887 en is inmiddels uitgegroeid tot wereldleider op het gebied van hoogwaardige, inspirerende muziekinstrumenten. Het langdurige succes van Ymaha is in belangrijke mate te danken aan de voortdurende perfectionering van de constructiemethode voor hoogwaardige piano's. Het uscces van Yamaha is resultaat van constante innovatie en respect voor traditie. Yamaha is meer dan ooit gericht op het ontwerp en de productie van prachtige piano's met een rijke klank, herkenbare aanslag en tijdloze schoonheid.

Yamaha heeft een zeer uitgebreid aanbod aan akoestische piano's. Zo zijn er naast de gekende akoestische piano's mogelijkheden zoals de Silent-piano een piano die stil akoestisch kan spelen. En een player piano, de disklavier die zelf kan spelen en opnemen.

Logo Kawai pianos

De visionaire geest van Koichi Kawai, de oprichter, legde een grondslag met veel ambities en is de belangrijkste reden waarom de naam Kawai sinds 1927 een synoniem voor innovatie is. Steeds op zoek naar nieuwe materialen en technologieën die klank, speelgevoel, stabiliteit en waarde verbeteren, heeft Kawai als eerste de weg voor de grootste veelzijdigheid aan innovaties in de piano-industrie bereid. Daartoe behoren bijvoorbeeld aluminium onderdelen van het mechaniek, langzaam sluitende toetsenkleppen, bijzonder verharde lessenaars en natuurlijk het revolutionaire gebruik van ABS carbon voor de mechanieken van het klavier.

 

De hartstocht voor innovaties geldt ook voor elektronische muziekinstrumenten. Kawai produceerde de eerste digitale piano met compleet van hout vervaardigde toetsen - evenzo het eerste klavier dat een echte imitatie van een vleugelmechaniek was, de eerste geïntegreerde cd-recorder en de eerste digitale piano met een echte houten zangbodem als vervanging voor de luidsprekers

Logo Steinway

In de verkoop zal u bij ons merken zoals Yamaha en Kawai terugvinden, in de verhuur kan u ook vleugelpiano's van Steinway&Sons huren bij ons! Unieke en prachtige vleugelpiano's. "The Steinway & Sons name has stood for the finest grand and upright pianos since 1853. Made with the greatest care, best materials and no compromises, our pianos are prestigious instruments par excellence. The role played by the Steinway professionals is impossible to exaggerate, as it is due to their dedication to absolute perfection that Steinway has been and continues to remain the gold standard for sound, feel, beauty and investment value."

Logo petrof pianos
Kemble pianos logo
Schimmel pianos

We hebben ook een ruim aanbod aan tweedehands piano's. In ons aanbod tweedehands piano's bieden we verschillende merken aan, deze garanderen telkens ook kwaliteit. Merken zoals Schimmel, Petrof, Kemble,... en nog veel andere kan u bij ons in het tweedehands aanbod vinden. Ons tweedehands aanbod kan regelmatig wijzigen, contacteer ons daarom voor ons aanbod of kom langs in de winkel.