PIANO'S DRIESEN

Familiebedrijf met passie

Al meer dan 70 jaar zijn wij tot ver buiten de Limburgse grenzen gekend voor ons aanbod buffetpiano's en vleugelpiano's. Kom naar onze gespecialiseerde toonzaal van ruim 1.000 m² en ervaar de klankrijkdom van de allergrootste pianomerken.  Bij ons vind u een zeer uitgebreid aanbod van Yamaha piano's en Kawai piano's.

Een uitstekende service staat bij ons centraal. Kwaliteit en professionaliteit zijn onze kernwaarden. Dankzij het feit dat wij al sinds 1949 gespecialiseerd zijn in alles wat met een akoestische piano te maken heeft is onze expertise hoog. Maar wij houden er ook van om echt in contact te staan met onze klanten en gaan altijd voor kwaliteit.

 

"Een piano kopen? Piano's Driesen Maasmechelen, de grootste showroom van Limburg."

 

"Yamaha piano's premium dealer"

Wij zijn bovendien premium dealer van Yamaha. Premium dealer wilt zeggen dat wij alle modellen van Yamaha kunnen aanbieden, tegen de beste prijs. 

Premium dealer staat voor vertrouwen, bij ons bent u dus zeker dat u een goede Yamaha koopt die gemaakt is voor ons klimaat. 

"Een piano voor zowel beginner als professional"

 

Begint u net met piano spelen? Dan kan u bij ons ook een piano huren! Onze huurformule is jaarlijks maar wanneer u daarna de piano of een andere nieuwe piano wilt aankopen kan u tot twee jaar huur aftrekken. Meer informatie over ons huursysteem?

Wilt u een piano laten stemmen, herstellen of hebt u transport nodig? Ook dan staan wij voor u klaar! Bel ons gerust even op voor een afspraak voor een stembeurt, herstelling kunnen wij in onze eigen atelier voorzien en voor het transport hebben wij onze eigen vrachtwagen! 

 

Sabine tiels poseert bij een Yamaha vleugelpiano van piano's Driesen

ONTDEK ONS AANBOD

Yamaha vleugelpiano in de winkel van Piano's Driesen
Twee jonge kinderen waarvan 1 op de piano speelt en de andere luistert via de koptelefoon naar de silent piano

ONTDEK ONZE WINKEL

Vleugelpiano's
Vleugelpiano's

press to zoom
Buffetpianoµs
Buffetpianoµs

press to zoom
Pianowinkel
Pianowinkel

press to zoom
Vleugelpiano's
Vleugelpiano's

press to zoom
1/3