PIANO'S DRIESEN

Familiebedrijf met passie

Een uitstekende service staat bij Piano's Driesen centraal. Kwaliteit en professionaliteit zijn onze kernwaarden. Dankzij het feit dat wij al sinds 1949 gespecialiseerd zijn in alles wat met een akoestische piano te maken heeft is onze expertise hoog. Daarnaast verkopen we ook digitale piano's.

 

 

"Yamaha piano's premium dealer"

Piano’s Driesen is bovendien premium dealer van Yamaha. U kan bij ons alle piano’s van Yamaha vrijblijvend komen proberen. Daarnaast is er ook een zorgvuldig geselecteerde collectie van tweedehands piano's. Zo vindt u voor elk budget een geschikte piano.

"Een piano voor zowel beginner als professional"

 

Bent u een beginnend pianist? Dan is onze huurformule voor u wellicht de meest interessante manier om een piano in uw bezit te krijgen. Beslist u later om uw gehuurde piano aan te kopen, dan trekken wij de huur van de aankoopprijs af.

Verder kan u bij ons  terecht voor het kopen en het laten herstellen van piano's: een vleugelpiano, buffetpiano en ook silentpiano’s. Ook om uw piano te stemmen, volstaat een afspraak
.

 

"Een piano kopen? Piano's Driesen Maasmechelen, de grootste showroom van Limburg."

Al meer dan 70 jaar zijn wij tot ver buiten de Limburgse grenzen gekend voor ons aanbod buffetpiano's en vleugelpiano's. Kom naar onze gespecialiseerde toonzaal van ruim 1.000 m² en ervaar de klankrijkdom van de allergrootste pianomerken.  Bij ons vind u een zeer uitgebreid aanbod van Yamaha piano's en Kawai piano's.

ONTDEK ONS AANBOD