Cikel die staat voor familibedrief Piano's Driesen

FAMILIEBEDRIJF

Een echt familiebedrijf dat in nauw contact staat met de klanten. Je komt altijd in contact met dezelfde persoon en zal niet als een nummer behandeld worden.

Service

SERVICE

Een goede service zoals:  5 jaar garantie, gratis levering,... Maar ook betrouwbaarheid staat bij ons bovenaan!

Kwaliteitsvolle piano's zijn heel belangrijk

KWALITEIT

I’m a paragraph. Double click me or click Edit Text, it's easy.

Enkel piano's getest op kwaliteit, van kwaliteitsmerken en gemaakt voor ons klimaat!

Read More >

Onze drie steunpilaren wanneer u bij ons koopt. Bij ons bent u zeker van uw aankoop, zeker van uw piano. Wat wilt dat zeggen zekerheid? Wij verkopen enkel piano's van erkende merken, met serienummer! Dat wilt zeggen dat wij weten waar onze piano vandaan komt en u ook. Dit zijn bovendien piano's bestemd voor de Europese markt, dat betekent dat ze aangepast zijn aan onze temperatuur, vochtigheid,... En dus jaren meegaan. Bij ons hebt u de garantie op een goede aankoop en geen valse beloftes. 

 

.Klantgerichtheid staat centraal. Wij verzorgen jaarlijkse stembeurten, verhuringen, concerten, transport,... U kan bij altijd terecht in onze winkel voor meer informatie of vragen. Onze 24/7 aanpak biedt u ook afspraken aan, zo kan u ons steeds contacteren om na de openingsuren of op een zondag onze showroom te bekijken. 

 

Waarden en visie

 

Wij hechten veel belang aan een goede service. Wij bestaan al sinds 1949, dankzij het vertrouwen dat klanten in ons hebben. Dit vertrouwen is er niet zomaar. Wij staan altijd lijnrecht tegenover de klant, dat wil zeggen dat wij ons inleven in de klant  en wij dus nooit iets zullen verkopen waar we zelf niet achter staan. 

 

Daarnaast zijn wij steeds bereikbaar voor vragen, verdere informatie en zoveel meer. Wij organiseren in onze winkel regelmatig evenementen zoals cd-voorstellingen, optredens,… dit maakt dat onze klant een andere sfeer krijgt in onze winkel dan enkel de verkoop van piano’s.

 

Graag gaan wij steeds verder in het verkopenverhuren en aanbieden van piano’s. Wij gaan mee met de tijd en brengen daarom ook telkens de nieuwste piano’s. Ook zullen wij in de toekomst nog meer klantgericht werken.