top of page

Acerca de

Mijn piano stemmen

Piano stemmen.jpg

Mijn piano stemmen

Is jouw piano toe aan een stembeurt? Stel het niet te lang uit; want je moet kunnen genieten van jouw piano!

Verschillende factoren kunnen ervoor zorgen dat jouw akoestische piano of vleugel ontstemt is; niet alleen de intensiteit in gebruik maar ook de luchtvochtigheid en temperatuurschommelingen kunnen een sterke invloed op jouw instrument hebben. Om jouw piano/vleugel in optimale conditie te houden, kan je deze best minstens één keer per jaar te laten stemmen. Indien je écht dagelijks of heel intensief op jouw piano speelt; kan je zelfs best jouw piano minstens tweemaal per jaar te laten stemmen.

Wij komen jouw piano thuis stemmen! Onze professionele stemmers hebben niet alleen een passie voor piano's maar zijn ook dagdagelijks bezig met het stemmen ervan. Maak gemakkelijk online een afspraak; of bel ons op voor een stembeurt wanneer het jou past!

Vraag jouw stembeurt aan:

Datum

Wanneer

Gegevens van de piano

Selecteer een optie

Bedankt voor het aanvragen van jouw stembeurt, we contacteren jou zo snel mogelijk. Let op; deze stembeurt is pas definitief na bevestiging door ons.

Jouw gegevens

Veelgestelde vragen over een stembeurt:

Op welke dagen kan ik mijn piano laten stemmen?

Hoe lang duurt het om een piano te stemmen?

Wanneer het jou uitkomt! Wij passen onze agenda aan aan die van jou. We kijken even als er een stemmer vrij is op het gevraagde tijdstip. Van maandag tot vrijdag van 10u-18u is in principe nooit een probleem - na openingsuren en in de weekenden kan ook (tijdens de weekenden zijn er wel afwijkende tarieven).

Bij een piano die regelmatig; 1 a 2 keer per jaar; gestemd wordt zal het ongeveer +/- 1 uur duren om deze te stemmen. Bij piano's die niet regelmatig gestemd worden kan dit al gemakkelijk oplopen tot 2 a 3 uur.

Wat kost het om mijn piano laten stemmen?

Hoe kan ik mijn stembeurt betalen?

Op een straal van 30km vragen wij géén vervoerskosten; dan kost het stemmen van jouw piano in principe 85 euro. Dat hangt natuurlijk ook af van het feit: hoe ontstemt is jouw piano? Hiervan gaan we standaard uit van één uur werk. Is het meer werk voor jouw piano te stemmen dan kan je rekenen tussen 85 en 150 euro voor het stemmen va

Betaal gemakkelijk je stembeurt cash wanneer de stemmer klaar is; jullie kunnen samen nog even de piano nakijken en als je tevreden bent kan je de stemmer cash betalen. Dit kan ook via Payconic.

Kan ik mijn stembeurt annuleren?

Ik heb een hele oude piano; valt deze nog te stemmen?

Soms wel; dit hangt natuurlijk van de staat van de piano af. Maar ga zelf even na, er kan soms uren werk insteken om een heel erg oude piano terug te stemmen en deze geraken vaak snel terug ontstemt - maak dan ook de afweging dat een nieuwe of nieuwere 2dehands soms minder duur kan uitvallen. Geen idee of jouw piano nog te stemmen valt? Bel ons even op!

Natuurlijk kan je altijd onverwachts verhindert zijn - dat kan ons ok gebeuren. Verwittig ons zo snel mogelijk door een telefoontje; zo kunnen wij nog andere afspraken inplannen. We maken samen snel een nieuwe afspraak.

bottom of page