top of page

Yamaha B1

Yamaha B1

Yamaha B1

Kawai K-reeks

Yamaha B1

Yamaha B1

Yamaha B-reeks

Yamaha B1

Yamaha B-reeks

Yamaha B-reeks

Yamaha B-reeks

Yamaha B-reeks

Yamaha B1

Yamaha B1

Yamaha B1

Yamaha B1

Yamaha B1

Yamaha B1

Yamaha B1

Yamaha B1

Yamaha B-reeks

Yamaha B-reeks

Yamaha B-reeks

Yamaha B-reeks

Yamaha B1

De K-serie van Yamaha zijn klavierpiano's die gaan van de Kawai K15 tot de Kawai K800. De K-serie van Kawai kan je zelfs vergelijken met een vleugel, dit op vlak van klank en toonkwaliteit, heeft geeft een volheid die lijkt op die van een vleugel. Alle modellen van de Kawai K-reeks zijn ideaal voor kleine concertzalen, scholen en andere instituten doordat ze een robuuste constructie en betrouwbaarheid hebben.

Betrouwbaarheid en uitgelezen klankkwaliteit

Millennium III mechaniek met ABS Carbon onderdelen

Yamaha B-reeks

Yamaha B-reeks

Yamaha Silent Systeem

Yamaha B-reeks

Het Millennium ||| mechaniek van Kawai is reeds wereldwijd gekend als een uitstekende mechaniek voor piano's. Dit kan je wel zien door de successen die Kawai wereldwijd heeft bij internationale pianoconcoursen. Deze mechaniek werd eerst enkel toegepast op vleugelpiano's maar is daarna ook toegepast op de buffetpiano's. Het resultaat hiervan is een sterk en stabiel mechanisme.

Yamaha B1

Yamaha B-reeks

Yamaha Silent Systeem

Yamaha B-reeks

Yamaha B1

Yamaha B-reeks

Yamaha B-reeks

Yamaha B-reeks

Yamaha B-reeks

Doordat Kawai ABS-carbon is gaan integreren in de componenten van het mechaniek heeft dit ervoor gezorgd dat de Kawai K-reeks piano's, een tot nu toe onmogelijk gehouden, stabiliteit en stevigheid kregen. Het ABS-carbon zorgt voor de Kawai K-reeks piano's dat er nagenoeg geen wrijving is in het mechaniek. Dit komt dan weer de levensduur en stabiliteit ten goede. En dit onderscheid Kawai van andere pianomerken, hierdoor is er een grote verbetering in vergelijking met houten mechanieken.  Doordat het ontwerp lichter is is de mechaniek snel en moeiteloos te bespelen. Kawai heeft ook een microscopisch fijne laag op de opstoter geplaatst op het punt waar deze contact maakt met de hamer, dit hebben ze zo gedaan om de aanslagcontrole te optimaliseren. Het resultaat van kleine subtiele maar zeer belangrijke veranderingen zorgt dat Kawai de pianist een optimale controle biedt bij het spelen van een zacht pianissimo spel. 

Nieuw ontwerp

Kawai is nog niet zo lang overgeschakeld naar een nieuw ontwerp. Zo hebben ze de piano's van de K-reeks een nieuwe vormgeving ontwerpen om meer elegantie te geven aan de piano's van de Kawai K-reeks. Daarnaast zijn er ook nieuwe vormen voor de hoeken en andere constructies die er voor gezorgd hebben dat de veranderingen duidelijk te zien zijn ten opzichte van de vorige modell

Om de piano's meer elegantie te geven werd een nieuwe vormgeving ontworpen. Kijk naar de details en de nieuwe designelementen van hout. Ook nieuwe vormen voor de hoeken en vele andere constructies zijn veranderd ten opzichte van de vorige modellen. 
- Langere lessenaar op alle modellen
- Nieuw Soft Fall systeem voor de klep
- Nieuwe wielen

Langzaam sluitende toetsenklep

Doordat de K-reeks van Kawai een langzaam sluitende klep heeft, dit ook volledig uitgerust met een tweevoudige demper, zorgt voor de bescherming van niet alleen de handen maar ook van uw Kawai piano. Wanneer een toetsenklep snel neerklapt kan dit ervoor zorgen dat de piano beschadigd raakt maar ook dat uw handen er snel tussen kunnen geraken wanneer iemand de piano perongeluk dichtgooid. Dit is nu verleden tijd, de K-reeks zorgt voor een langzaam sluitende toetsenklep en dus voor veiligheid!

Loodvrij toetsen

Piano's van Kawai zijn zo milieubewust mogelijk. Dit is iets wat het bedrijf ook echt wil doorduwen. Daarom hebben ze ook besloten dat de toetsten van de piano's, dus ook de piano's van Kawai K-reeks niet meer gemaakt worden van lood. De toetsen van de K-reeks Kawai piano's zijn dus loodvrij en worden tegenwoordig gemaakt van ijzer.

Klankverbtering door extra klankoperingen (tone spreader)

Bij alle modellen van de nieuwe K-serie van Kawai worden, om de klank en het volume van de Kawai piano te verbeteren, klankopeningen geplaatst onder de speeltafel. Hierdoor kan het geluid van de Kawai piano beter gespreid worden. Het zijn zeer innotatieve en nieuwe ontwikkelingen van Kawai. En je kan ook wel zeggen dat piano's van Kawai zeer goed ontwikkeld zijn. Deze ontwikkelingen zijn steeds nieuw ontworpen en vormgegeven waardoor Kawai echt zeer innovaties is.

Yamaha B1

1.1 Ontwerp Kawai K-reeks

De piano's uit de Kawai K-reeks zijn niet zomaar het resultaat van louter montage, maar elke Kawai K-reeks professionele buffetpiano is gemaakt met nauwgezette vaardigheid en zorg. Kawai-ambachtslieden beginnen met de beste materialen en creëren elk instrument met een harmonieuze mix van geavanceerde technologie en ouderwets vakmanschap. Het resultaat belichaamt de gepassioneerde zoektocht naar uitmuntendheid die drie generaties van leiderschap in de Kawai-familie heeft gekenmerkt

1.2 Het geluid van de Kawai K-reeks

Yamaha B1

Het geluid van deze Yamaha piano is puur en helder. Afhankelijk van het formaat is de klankkast van de piano groter en biedt de Yamaha piano meer diepgang. Een ding is zeker, deze Yamaha B-serie pianos geven een fantastische ruimtelijke klank. 

1.3 Types Kawai K-reeks pianos

1) Kawai K-15 

2) Kawai K-200

3) Kawai K-300

4) Kawai K-400

5) Kawai K-500

6) Kawai K-600

7) Kawai K-700

8) Kawai K-800

1.4 Kleuren Kawai K-reeks

Er zijn verschillende opties wanneer je kiest voor Kawai K-serie piano. Zo is elk model, van deze K-reeks van Kawai, verkrijgbaar in verschillende kleuren. De Kawai K-200 / Kawai K-300 en Kawai K-500 zijn ook verkrijgbaar uitgevoerd met ATX2, het silensysteem van Kawai. Wij geven je alvast even een opsomming van de verschillende mogelijkheden die je hebt.

1) Kawai K-15 : - Zwart hoogglans

     - Wit hoogglans

     - Mahonie hoogglans

2) Kawai K-200 :  - Zwart hoogglans

        - Wit hoogglans

        - Zwart hoogglans met

          zilveren hardware

        - Wit hoogglans met

          zilveren hardware

        - Mahonie hoogglans

3) Kawai K-300 :  - Zwart hoogglans

        - Wit hoogglans

        - Zwart hoogglans met

          zilveren hardware

        - Wit hoogglans met

          zilveren hardware

4) Kawai K-500 :  - Zwart hoogglans

       

5) Kawai K-600 :  - Zwart hoogglans

       

6) Kawai K-800 :  - Zwart hoogglans

       

1.5 Kleuren Kawai K-reeks met Aures uitvoering

De AURES modellen zijn met een geluidsonderdrukking voor het akoestische gedeelte van het klavier en een hoogwaardige digitaalpiano techniek uitgerust. Deze opties maken het voor de pianist mogelijk om steeds het speelgevoel van een traditionele piano te genieten en door het gebruik van een koptelefoon niemand te storen.

1) Kawai K-300 Aures :  - Zwart hoogglans

        - Wit hoogglans

        - Zwart hoogglans met

          zilveren hardware

        - Wit hoogglans met

          zilveren hardware

2) Kawai K-500 Aures :  - Zwart hoogglans

       

3) Kawai K-600 Aures :  - Zwart hoogglans

       

1.6 Kleuren Kawai K-reeks met ATX uitvoering

De AnyTimeX2 modellen zijn met een geluidsonderdrukking voor het akoestische gedeelte van het klavier en een hoogwaardige digitaalpiano techniek uitgerust. Deze opties maken het voor de pianist mogelijk om steeds het speelgevoel van een traditionele piano te genieten en door het gebruik van een koptelefoon niemand te storen. 

1) Kawai K-15 ATX2 :  - Zwart hoogglans

        - Wit hoogglans

       

2) Kawai K-200 ATX3 :  - Zwart hoogglans

                 - Wit hoogglans

                 - Zwart hoogglans zilver

                 - Wit hoogglans zilver

3) Kawai K-300 ATX3 :  - Zwart hoogglans

                 - Wit hoogglans

                 - Zwart hoogglans zilver

                 - Wit hoogglans zilver

4) Kawai K-500 ATX3 :  - Zwart hoogglans

               

5) Kawai K-600 ATX3 :  - Zwart hoogglans

               

RESONANTIEBODEM VAN HOGE KWALITEIT

Bij het uitkiezen van het beste hout gebruikt de afdeling houttechnologie van Kawai alle zintuigen ... zien, ruiken en voelen. De resonantiebodem wordt gemaakt van massief vuren met zeer gelijkmatige vlam, zorgvuldig uitgezocht, asymetrisch gewelfd en wetenschappelijk getest. Dit omdat Kawai zeer hoge eisen stelt aan resonantieverhoudingen en een optimale klank.

 

HET MEEST NAUWKEURIGE PIANOMECHANIEK TER WERELD

Door een combinatie van materiaalsterkte, stabiliteit, precisie en betrouwbaarheid staat Kawai's "Ultra-Responsive Action" aan de top. De hamerkoppen zijn uit 100% eerste kwaliteit wol geperst. Om de mechanieken bestand te maken tegen invloeden van het klimaat, zoals de verschillende jaargetijden en temperatuur- en vochtigheidswisselingen, heeft Kawai als een van de eerste de mechaniekbalk en de hamerlijst van aluminium gemaakt. Vele andere precisieonderdelen van het mechaniek zijn uit ABS Styran gegoten. Dit heeft een hoge stevigheid en maar zeer weinig wrijvingsweerstand.

 

DE RASTENCONSTRUCTIE

De rastenconstructie van de K serie is met een krachtige lijmhoutconstructie uitgerust welke optimale stabiliteit van de volledige constructie garandeert.

bottom of page