Aankoop van uw piano

 

Of het nu gaat om een buffetpiano of een vleugelpiano, een akoestische of digitale piano, het is blijft een moeilijk keuze. Daarvoor zijn wij er, met al meer dan 65 jaar ervaring om u de juiste keuze en informatie te bieden.

Onze expertise en mogelijkheden reiken ver, zodat we op u behoeftes kunnen anticiperen.

 

Het is zeer belangrijk dat u weet wat u koopt! Wij bieden u echte piano's, dat wil zeggen dat wij weten waar deze vandaan komen en u deze verkrijgt met een echt serienummer. Het serienummer verteld u meer over de echtheid en afkomst. De afkomst wilt zeggen dat het een piano is die bestemd is voor de Europese markt, dat wil zeggen dat deze piano aangepast is aan de temperaturen, vochtigheid,... van onze markt.

 

Of u nu een beginner bent die pas pianoles volgt of al jaren piano speelt wij kunnen u helpen.

Bij ons heeft u veel mogelijkheden of u nu een piano wilt huren of aankopen.

 

Geniet van ons uitgebreid aanbod, geniet van onze formules op maat,

geniet van uw piano

 

1. Directe aankoop : Wanneer u uw piano bij ons koopt met directe aanbetaling ontvangt u van ons daarbovenop nog eens een speciale korting

 

2. Huurkoop : Tijdens een huurkoop formule betaalt u maandelijks 2% van de aankoopsom van de piano dit gedurende 24 maanden. 

    Na deze tijd betaalt u het resterend saldo, wij vragen geen borg en geen rente.

3. Yamaha Silent bonus : u krijgt een bonus tot 500 euro bij inruil van een oude piano en aankoop van een Yamaha Silent.

 

Nog vragen? Contacteer ons, wij zijn altijd bereid om samen met u een formule aan uw behoefte te creëren. Daarnaast kan u bij ons ook steeds Piano's huren.

Piano kopen

Piano huren

Yamaha piano

Kawai piano

  • Grey Twitter Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon