top of page
Vleugelpiano's van Yamaha bij Piano's Driesen

Samen een passie voor piano's delen.

Van muziekhandel; tot gespecialiseerd in akoestische piano's. Telkens met een dezelfde passie; muziek! Van generatie tot generatie blijven wij een familiebedrijf en dat is ook onze sterkte. Bij ons in de winkel vind je enkel piano's van A-merken, piano's geselecteerd op kwaliteit. 

Piano les

Waar kunnen wij je mee helpen?

Piano's van A tot Z!

Wij zijn gespecialiseerd in piano's; van verkoop van zowel nieuwe als 2dehands piano's tot het verhuur van piano's. Maar ook voor het stemmen, het transport of het herstellen van jouw piano kan je bij ons terecht!

Wil je een piano kopen?

Ben je een beginnende of ervaren pianist? Bij ons vind je de piano van je dromen! In ons gamma: piano's vanaf een Yamaha B1 (studiepiano) tot de concertreeks tot silentpiano's,... Zowel nieuw als 2dehands, altijd A-merkengemaakt voor het Belgisch klimaat. Liever een piano een jaar bij jouw thuis huren? Van klein tot groot; en na afloop eventueel kopen? Huur dan een piano bij jou thuis, dankzij onze huurformule.

 

Stemmen, transport en herstellingen

Maar ook voor het onderhoud aan jouw piano kan je bij ons terecht. 

Van een professionele stembeurt voor je piano tot een herstelling; bij jouw thuis of in ons atelier. We hebben onze eigen vrachtwagen; dus ook het transport is geen enkel probleem.

Op zoek naar een 2dehands piano?

Een 2dehans heb je bij ons al vanaf €500.

Op onze webshop kan je de meeste modellen vinden, maar kom zeker ook langs in onze winkel want dit aanbod kan elke dag variëren. Wij zetten in op het aankopen van kwaliteitsvolle 2dehands piano's voor kleine en grote budgetten.

Zien we je snel in onze winkel? De koffie maken wij; de muziek is aan jou! 

Onze winkel in Maasmechelen,
de grootste 'Yamaha en Kawai' showroom van Limburg

278262149_313592987578061_5481855754647305329_n.jpg

Wie zijn wij

Familiebedrijf van generatie tot generatie

Familiebedrijf sinds 1949, momenteel gaan we al richting de derde generatie. 

Van Muziekhandel tot Piano's Driesen

Begonnen als 'Muziekhandel Driesen' in 1949 met een passie voor muziek; later gespecialiseerd in piano's. In de beginjaren vooral akoestische piano's; waar onze focus nu nog altijd ligt, maar bij ons kan je ook een steeds uitgebreider aanbod digitale piano's vinden.

Moeder, dochter en zoon

Een perfecte combinatie van kwaliteiten; gaande van verkoop en inkoop tot marketing tot technische kwaliteiten. Met trots kunnen we zeggen dat we elkaar zeker en vast goed aanvullen. Benieuwd wie je waarmee kan helpen?

Waar wij voor staan

Service, kwaliteit en nog eens service

De piano van jouw dromen vinden? Dat staat bij ons centraal. Familiebedrijf van generatie op generatie; met een passie voor piano's. Wij streven naar de beste service en gaan ook voor niets minder dan kwaliteit. 

Wat wilt A-merken zeggen

A-merken zijn enkel merken die behoren tot de top in de pianowereld. Zowel nieuw als 2dehands zal je bij ons enkel geselecteerde piano's vinden die bij de A-merken horen en kwaliteitsvol zijn.

Gemaakt voor het Belgisch klimaat

Dit is een hele belangrijke; wees er je bewust van dat een piano gemaakt is voor een bepaald klimaat, wanneer deze ontworpen zijn voor het Belgische klimaat zal je piano dus langer meegaan en minder snel ontstemd geraken.

 

Kwaliteit, service en kwaliteit

Wij hechten veel belang aan een uitstekende service. Wij bestaan al sinds 1949, en dit is dankzij jullie vertrouwen in ons! Wij staan altijd lijnrecht tegenover de klant, dat wil zeggen dat wij ons inleven in de klant  en wij dus nooit iets zullen verkopen waar we zelf niet achter staan. 

Vleugel pianos.jpg

Je bent altijd welkom in onze winkel om vrijblijvend alle modellen  uit te testen, van buffetpiano's tot vleugelpiano's. Want hoe weet je anders welke piano het beste bij jou past? Ben je een beginner? Wees niet bang om je bladmuziek mee te brengen, want oefening baart kunst.

In onze grote showroom kan je een groot aanbod nieuwe piano's van Yamaha en Kawai terugvinden. Dit zijn onze voornaamste merken omdat Yamaha en Kawai staan voor kwaliteit.

 

Ontwerp zonder titel (5).png
FAMILIEBEDRIJF
Ontwerp zonder titel (5).png
ENKEL A-MERKEN
Ontwerp zonder titel (5).png
MEER DAN 70 JAAR
ERVARING
Ontwerp zonder titel (5).png
ALLE PIANO'S TESTEN  IN ONZE WINKEL
bottom of page