Stembeurt aanvragen

Het is zeer je belangrijk om je piano regelmatig te laten stemmen, omdat je piano door meerdere factoren ontstemt kan geraken. Dat kan bijvoorbeeld gebeuren doordat je de piano vaak gebruikt, schommelingen in temperatuur,... Het is daarom belangrijk om toch zeker een keer per jaar je instrument te laten stemmen. Wanneer je echt zeer intensief piano speelt kan dit zelfs beter twee of meerdere keren per jaar.

Het laten stemmen van je piano is natuurlijk nodig wanneer je piano ontstemt is. Het zorgt er weer voor dat de piano weer net zo mooi als van te voren klinkt. Maar het is stemmen van je piano is ook belangrijk om deze te onderhouden. Zo blijft je piano goed klinken maar blijft ook het onderhoud van je piano in orde.

Kies zelf een moment dat voor jou past en maak een afspraak met ons! Wij komen langs om de piano thuis te stemmen. We zijn zeer flexibel en proberen samen met je een tijdstip te vinden.

Vul onderstaand formulier in om online een stembeurt aan te vragen. Na het invullen van dit formulier ontvang je van ons een bevestigingsmail van je aanvraag. Hierna proberen wij zo snel mogelijk telefonisch contact met je op te nemen om de afspraak vast te leggen.

Piano%20stemmen_edited.jpg

Stembeurt online aanvragen

Gegevens over de piano

Type instrument
Wanneer was de laatste stembeurt