top of page

Acerca de

Verhuizen van een piano

transport_edited.jpg

Professioneel transport voor jouw piano

Een buffetpiano of vleugelpiano verhuizen? Dat is niet mis! Het is een secuur werk en vraagt om de nodige kennis. Wij beschikken over professioneel materiaal én de nodige kennis om jouw instrument veilig te verhuizen.

Wij voorzien ook materiaal zoals dekens om je piano of vleugelpiano te beschermen. Is de verhuizing op gelijkvloers? Dat is geen probleem voor ons - een verhuis op verdieping kan ook nog wanneer er een lift aanwezig is. Anders werken wij samen met een partnerfirma voor een verhuis op een verdieping zonder mogelijkheid van de lift.

Verhuizen met zorg voor jouw instrument

Het transport van een piano of vleugelpiano; dat is niet iets wat je zomaar doet. Wil je jouw piano van de ene ruimte naar de andere overbrengen? Dan kan dit vaak prima opgelost worden met de nodige wieltjes. Daarnaast beschikken wij ook over op maat gemaakte karretjes; die ideaal zijn voor het verhuis van een piano of vleugelpiano.

Maar ga je jouw instrument écht verhuizen? Dan moet dit met de nodige zorg gedaan worden! Een verhuisfirma is vaak niet gespecialiseerd hierin en kunnen jouw dan ook niet garanderen dat er niks mis gaat met jouw piano

Wij hebben het  nodige materiaal zoals; dekens - op maat gemaakte karretjes - een robot - professionele vakmensen -... En deze combinatie zorgt ervoor dat wij met vertrouwen jouw instrument kunnen verhuizen.

piano Tuning

Kostprijs transport van jouw piano

Voor het transport rekenen wij een kostprijs op maat; dat wil zeggen dat dit afhangt van verschillende factoren. Namelijk;

  • Afstand tussen de 2 plaatsen voor het verhuis

  • Moeilijkheidsgraad van de verhuis (zijn er treden, lift,...)

  • Gelijkvloers of een eerste/tweede/... verdieping

  • Buffetpiano of vleugelpiano

Dus, wil je graag jouw instrument verhuizen? Bel ons even op dan bekijken we samen de mogelijkheden en zorgen we ervoor dat jouw piano snel en in alle veiligheid verhuisd kan worden!

Veelgestelde vragen over het transport van een piano:

Help! Er is een snaar gesprongen;
kan ik daarvoor bij jullie terecht?

Ik wil volledige nieuwe snaren - doen jullie dit?

Wanneer het jou uitkomt! Wij passen onze agenda aan aan die van jou. We kijken even als er een stemmer vrij is op het gevraagde tijdstip. Van maandag tot vrijdag van 10u-18u is in principe nooit een probleem - na openingsuren en in de weekenden kan ook (tijdens de weekenden zijn er wel afwijkende tarieven).

Bij een piano die regelmatig; 1 a 2 keer per jaar; gestemd wordt zal het ongeveer +/- 1 uur duren om deze te stemmen. Bij piano's die niet regelmatig gestemd worden kan dit al gemakkelijk oplopen tot 2 a 3 uur.

Moet mijn piano voor een herstelling opgehaald worden?

Op een straal van 30km vragen wij géén vervoerskosten; dan kost het stemmen van jouw piano in principe 85 euro. Dat hangt natuurlijk ook af van het feit: hoe ontstemt is jouw piano? Hiervan gaan we standaard uit van één uur werk. Is het meer werk voor jouw piano te stemmen dan kan je rekenen tussen 85 en 150 euro voor het stemmen va

Mijn piano klinkt heel dof - wat kan ik hieraan doen?

Soms wel; dit hangt natuurlijk van de staat van de piano af. Maar ga zelf even na, er kan soms uren werk insteken om een heel erg oude piano terug te stemmen en deze geraken vaak snel terug ontstemt - maak dan ook de afweging dat een nieuwe of nieuwere 2dehands soms minder duur kan uitvallen. Geen idee of jouw piano nog te stemmen valt? Bel ons even op!

Ik wil de kleur van mijn piano herstellen -
of een andere kleur geven kan dit?

Betaal gemakkelijk je stembeurt cash wanneer de stemmer klaar is; jullie kunnen samen nog even de piano nakijken en als je tevreden bent kan je de stemmer cash betalen. Dit kan ook via Payconic.

Kan ik mijn stembeurt annuleren?

Natuurlijk kan je altijd onverwachts verhindert zijn - dat kan ons ook gebeuren. Verwittig ons zo snel mogelijk door een telefoontje; zo kunnen wij nog andere afspraken inplannen. We maken samen snel een nieuwe afspraak.

Ontwerp zonder titel (5).png
FAMILIEBEDRIJF
Ontwerp zonder titel (5).png
ENKEL A-MERKEN
Ontwerp zonder titel (5).png
MEER DAN 70 JAAR
ERVARING
Ontwerp zonder titel (5).png
ALLE PIANO'S TESTEN  IN ONZE WINKEL
bottom of page