top of page

Yamaha B1

Yamaha B1

Yamaha B1

Yamaha B1

Yamaha B1

Yamaha B-reeks

Yamaha B1

Yamaha B-reeks

Yamaha B-reeks

Yamaha B1

Kawai K15

Kawai K-reeks

Yamaha B-reeks

Yamaha B-reeks

Yamaha B1

Yamaha B1

Yamaha B1

Yamaha B1

Yamaha B1

Yamaha B1

Yamaha B1

Yamaha B-reeks

Yamaha B-reeks

Yamaha B-reeks

Yamaha B-reeks

Yamaha B1

De K-serie van Yamaha zijn klavierpiano's die gaan van de Kawai K15 tot de Kawai K800. De K-serie van Kawai kan je zelfs vergelijken met een vleugel, dit op vlak van klank en toonkwaliteit, heeft geeft een volheid die lijkt op die van een vleugel. Alle modellen van de Kawai K-reeks zijn ideaal voor kleine concertzalen, scholen en andere instituten doordat ze een robuuste constructie en betrouwbaarheid hebben.

Betrouwbaarheid en uitgelezen klankkwaliteit

Yamaha B-reeks

Nieuw ontwerp

Yamaha B-reeks

Yamaha Silent Systeem

Yamaha B-reeks

Yamaha B1

Yamaha B-reeks

Yamaha Silent Systeem

Yamaha B-reeks

Yamaha B1

Yamaha B-reeks

Yamaha B-reeks

Kawai is nog niet zo lang overgeschakeld naar een nieuw ontwerp. Zo hebben ze de piano's van de K-reeks een nieuwe vormgeving ontwerpen om meer elegantie te geven aan de piano's van de Kawai K-reeks. Daarnaast zijn er ook nieuwe vormen voor de hoeken en andere constructies die er voor gezorgd hebben dat de veranderingen duidelijk te zien zijn ten opzichte van de vorige modell

Om de piano's meer elegantie te geven werd een nieuwe vormgeving ontworpen. Kijk naar de details en de nieuwe designelementen van hout. Ook nieuwe vormen voor de hoeken en vele andere constructies zijn veranderd ten opzichte van de vorige modellen. 
- Langere lessenaar op alle modellen
- Nieuw Soft Fall systeem voor de klep
- Nieuwe wielen

Loodvrij toetsen

Yamaha B-reeks

Yamaha B-reeks

Piano's van Kawai zijn zo milieubewust mogelijk. Dit is iets wat het bedrijf ook echt wil doorduwen. Daarom hebben ze ook besloten dat de toetsten van de piano's, dus ook de piano's van Kawai K-reeks niet meer gemaakt worden van lood. De toetsen van de K-reeks Kawai piano's zijn dus loodvrij en worden tegenwoordig gemaakt van ijzer.

Kawai K-15

1.1 Kleuren Kawai K15:

1) Kawai K-15 : - Zwart hoogglans

     - Wit hoogglans

     - Mahonie hoogglans

Yamaha B1

Yamaha B1

1.2 Afmetingen Kawai K15:

-Hoogte: 110 cm

-Breedte: 149 cm

-Diepte: 59 cm

-Gewicht: 196 kg

Kenmerken Kawai K-15

2.1 Klavier

  • Mechaniek - Ultra Responsive

  • Toetsenoppervla - Acryl/Phenol

  • Hamer materiaa - Ahorn

2.2 Constructie

  • max. klinkende lengte v. d. snaren - k.A.

  • Zangbodem materiaal - Massive Fichte

  • Zangbodem oppervlakte - k.A.

  • Ribben -  9

  • Rasten -   4

  • Pedalen - 3

RESONANTIEBODEM VAN HOGE KWALITEIT

Bij het uitkiezen van het beste hout gebruikt de afdeling houttechnologie van Kawai alle zintuigen ... zien, ruiken en voelen. De resonantiebodem wordt gemaakt van massief vuren met zeer gelijkmatige vlam, zorgvuldig uitgezocht, asymetrisch gewelfd en wetenschappelijk getest. Dit omdat Kawai zeer hoge eisen stelt aan resonantieverhoudingen en een optimale klank.

 

HET MEEST NAUWKEURIGE PIANOMECHANIEK TER WERELD

Door een combinatie van materiaalsterkte, stabiliteit, precisie en betrouwbaarheid staat Kawai's "Ultra-Responsive Action" aan de top. De hamerkoppen zijn uit 100% eerste kwaliteit wol geperst. Om de mechanieken bestand te maken tegen invloeden van het klimaat, zoals de verschillende jaargetijden en temperatuur- en vochtigheidswisselingen, heeft Kawai als een van de eerste de mechaniekbalk en de hamerlijst van aluminium gemaakt. Vele andere precisieonderdelen van het mechaniek zijn uit ABS Styran gegoten. Dit heeft een hoge stevigheid en maar zeer weinig wrijvingsweerstand.

 

DE RASTENCONSTRUCTIE

De rastenconstructie van de K serie is met een krachtige lijmhoutconstructie uitgerust welke optimale stabiliteit van de volledige constructie garandeert.

Atx3 Systeem Kawai 

De AnyTimeX2 modellen zijn met een geluidsonderdrukking voor het akoestische gedeelte van het klavier en een hoogwaardige digitaalpiano techniek uitgerust. Deze opties maken het voor de pianist mogelijk om steeds het speelgevoel van een traditionele piano te genieten en door het gebruik van een koptelefoon niemand te storen. 

De hamers veroorzaken bij het neerkomen op de snaren een vibratie bij de snaren en de resonantiebodem. Zo kan de warme klank van een akoestische piano zich ontplooien op deze Kawai K15 Atx3. Wil je altijd blijven oefenen zonder andere te storen?  De AnyTimeX modellen zijn met een geluidsonderdrukking voor het akoestische gedeelte van het klavier en een hoogwaardige digitaalpiano techniek uitgerust. Deze opties maken het mogelijk om steeds het speelgevoel van een traditionele piano te genieten maar door het gebruik van een koptelefoon niemand te storen. Uitstekend speelgevoel en digitale flexibiliteit dat is het Kawai Atx systeem!

 

KLANK

Wanneer de akoestische componenten uitgeschakeld zijn, gebruiken de KAWAI AnyTimeX piano's een unieke digitale technologie. Deze technologie gebruik zen ook om de KAWAI EX concertvleugels te ontwikkelen. In een geluiddichte ruimte zonder audio reflecties werd de volle en uitgebalanceerde klank van een KAWAI EX concertvleugel door gerenommeerde samplingspecialisten uit de hele wereld opgenomen. Uit deze opnames werd een soort vingerafdruk van de vleugel gemaakt, die een exacte imitatie van de harmonische en dynamische structuren weergeeft. De Harmonic Imaging™ technologie reproduceert het omvangrijke dynamische bereik van de originele klank van de concertvleugel en is ook de basis voor nog meer hoogwaardige instrumentale klanken.

 

DIGITAAL COMFORT

De AnyTimeX2 controle-eenheid is onder de toetsten aangebracht. De digitale functies breiden de mogelijkheden van de AnyTimeX2 piano uit. Daarvoor staan functies zoals transponeren, stemming, een metronoom en een keuze aan hoogwaardige klanken tot uw beschikking, waarmee je de meest uiteenlopende muziekstijlen kan spelen. De beide aan de voorzijde aangebrachte aansluitingen voor koptelefoon zijn bijv. ideaal voor het gebruik op muziekscholen, terwijl verdere aansluitmogelijkheden de gelegenheid tot een groot aantal andere toepassingen geven.

3.1 Kleuren Kawai K15 Atx2

1) Kawai K-15 ATX2 :  - Zwart hoogglans

        - Wit hoogglans

       

Ontwerp zonder titel (5).png
FAMILIEBEDRIJF
Ontwerp zonder titel (5).png
ENKEL A-MERKEN
Ontwerp zonder titel (5).png
MEER DAN 70 JAAR
ERVARING
Ontwerp zonder titel (5).png
ALLE PIANO'S TESTEN  IN ONZE WINKEL
bottom of page