top of page

Yamaha B1

Yamaha B1

Yamaha B1

Yamaha B1

Yamaha B1

Yamaha B-reeks

Yamaha B1

Yamaha B-reeks

Yamaha B-reeks

Yamaha B1

Kawai K200

Kawai K-reeks

Yamaha B-reeks

Yamaha B-reeks

Yamaha B1

Yamaha B1

Yamaha B1

Yamaha B1

Yamaha B1

Yamaha B1

Yamaha B1

Yamaha B-reeks

Yamaha B-reeks

Yamaha B-reeks

Yamaha B-reeks

Yamaha B1

De K-serie van Yamaha zijn klavierpiano's die gaan van de Kawai K15 tot de Kawai K800. De K-serie van Kawai kan je zelfs vergelijken met een vleugel, dit op vlak van klank en toonkwaliteit, heeft geeft een volheid die lijkt op die van een vleugel. Alle modellen van de Kawai K-reeks zijn ideaal voor kleine concertzalen, scholen en andere instituten doordat ze een robuuste constructie en betrouwbaarheid hebben.

Betrouwbaarheid en uitgelezen klankkwaliteit

Yamaha B-reeks

Yamaha B-reeks

Yamaha Silent Systeem

Yamaha B-reeks

Nieuw ontwerp

Yamaha B1

Yamaha B-reeks

Yamaha Silent Systeem

Yamaha B-reeks

Yamaha B1

Yamaha B-reeks

Yamaha B-reeks

Kawai is nog niet zo lang overgeschakeld naar een nieuw ontwerp. Zo hebben ze de piano's van de K-reeks een nieuwe vormgeving ontwerpen om meer elegantie te geven aan de piano's van de Kawai K-reeks. Daarnaast zijn er ook nieuwe vormen voor de hoeken en andere constructies die er voor gezorgd hebben dat de veranderingen duidelijk te zien zijn ten opzichte van de vorige modell

Om de piano's meer elegantie te geven werd een nieuwe vormgeving ontworpen. Kijk naar de details en de nieuwe designelementen van hout. Ook nieuwe vormen voor de hoeken en vele andere constructies zijn veranderd ten opzichte van de vorige modellen. 
- Langere lessenaar op alle modellen
- Nieuw Soft Fall systeem voor de klep
- Nieuwe wielen

Loodvrij toetsen

Yamaha B-reeks

Yamaha B-reeks

Piano's van Kawai zijn zo milieubewust mogelijk. Dit is iets wat het bedrijf ook echt wil doorduwen. Daarom hebben ze ook besloten dat de toetsten van de piano's, dus ook de piano's van Kawai K-reeks niet meer gemaakt worden van lood. De toetsen van de K-reeks Kawai piano's zijn dus loodvrij en worden tegenwoordig gemaakt van ijzer.

Kawai K200

1.1 Kleuren Kawai K200:

*   Kawai K-200 :  - Zwart hoogglans

        - Wit hoogglans

        - Zwart hoogglans met

          zilveren hardware

        - Wit hoogglans met

          zilveren hardware

        - Mahonie hoogglans

Yamaha B1

1.2 Afmetingen Kawai K200:

-Hoogte: 114 cm

-Breedte: 149 cm

-Diepte: 57 cm

-Gewicht: 200 kg

Yamaha B1

Kenmerken Kawai K-200

2.1 Klavier

 • Mechaniek - Millenium III met ABS Carbon

 • Toetsenoppervlak - Acryl/Phenol

 • Hamer materiaal - Mahagoni

 • Hamervilt - mit Unterfilz

2.2 Constructie

 • max. klinkende lengte v. d. snaren - 1157 mm

 • Zangbodem materiaal - Massive Fichte, verjüngend

 • Zangbodem oppervlakte - 1,32 m²

 • Ribben - 10

 • Rasten -  4

 • Toetsenklep - langzaam sluitend

 • Rollen - Einzelrollen

 • Pedalen - 3

 • Tone Spreader - ja / onder de speeltafel

HET MODERNE INSTRUMENT VOOR DE HELE FAMILIE

 

Het nieuwe design van de Kawai K200 en het  daarnaast bewerkte klankconcept van deze Kawai overtuigd je zeker bij het eerste akkoord. Het Millennium III mechaniek van ABS carbon reageert echt op iedere nuance in de aanslag, de massieve zangbodem van het geselecteerde vurenhout transporteert de warme ronde klank van dit instrument. Deze Kawai K-200 is het ideale instrument voor de familie maar ook voor het prive onderwijs!

De Kawai K-200 is het tweede model uit de Kawai K-reeks. De Kawai K200 volgt op de Kawai K15. Dit maakt dat de Kawai K-200 iets groter is dan de Kawai K-15. De Kawai K200 heeft een iets grotere klankkast en is daardoor voller van klank. De Kawai K-200 is een zeer professionele piano voor zowel de beginnende pianist als de gevorderde.

Atx3 Systeem Kawai 

De AnyTimeX2 modellen zijn met een geluidsonderdrukking voor het akoestische gedeelte van het klavier en een hoogwaardige digitaalpiano techniek uitgerust. Deze opties maken het voor de pianist mogelijk om steeds het speelgevoel van een traditionele piano te genieten en door het gebruik van een koptelefoon niemand te storen. 

De hamers veroorzaken bij het neerkomen op de snaren een vibratie bij de snaren en de resonantiebodem. Zo kan de warme klank van een akoestische piano zich ontplooien op deze Kawai K200 Atx3. Wil je altijd blijven oefenen zonder andere te storen?  De AnyTimeX modellen zijn met een geluidsonderdrukking voor het akoestische gedeelte van het klavier en een hoogwaardige digitaalpiano techniek uitgerust. Deze opties maken het mogelijk om steeds het speelgevoel van een traditionele piano te genieten maar door het gebruik van een koptelefoon niemand te storen. Uitstekend speelgevoel en digitale flexibiliteit dat is het Kawai Atx systeem!

 

KLANK

Wanneer de akoestische componenten uitgeschakeld zijn, gebruiken de KAWAI AnyTimeX piano's een unieke digitale technologie. Deze technologie gebruik zen ook om de KAWAI EX concertvleugels te ontwikkelen. In een geluiddichte ruimte zonder audio reflecties werd de volle en uitgebalanceerde klank van een KAWAI EX concertvleugel door gerenommeerde samplingspecialisten uit de hele wereld opgenomen. Uit deze opnames werd een soort vingerafdruk van de vleugel gemaakt, die een exacte imitatie van de harmonische en dynamische structuren weergeeft. De Harmonic Imaging™ technologie reproduceert het omvangrijke dynamische bereik van de originele klank van de concertvleugel en is ook de basis voor nog meer hoogwaardige instrumentale klanken.

 

DIGITAAL COMFORT

De AnyTimeX controle-eenheid is onder de toetsten aangebracht. De digitale functies breiden de mogelijkheden van de AnyTimeX piano uit. Daarvoor staan functies zoals transponeren, stemming, een metronoom en een keuze aan hoogwaardige klanken tot uw beschikking, waarmee je de meest uiteenlopende muziekstijlen kan spelen. De beide aan de voorzijde aangebrachte aansluitingen voor koptelefoon zijn bijv. ideaal voor het gebruik op muziekscholen, terwijl verdere aansluitmogelijkheden de gelegenheid tot een groot aantal andere toepassingen geven.

3.1 Kleuren Kawai K200 Atx3

*  Kawai K-200 ATX3 :  - Zwart hoogglans

                 - Wit hoogglans

                 - Zwart hoogglans zilver

                 - Wit hoogglans zilver

Ontwerp zonder titel (5).png
FAMILIEBEDRIJF
Ontwerp zonder titel (5).png
ENKEL A-MERKEN
Ontwerp zonder titel (5).png
MEER DAN 70 JAAR
ERVARING
Ontwerp zonder titel (5).png
ALLE PIANO'S TESTEN  IN ONZE WINKEL
bottom of page