top of page

Yamaha B1

Yamaha B1

Yamaha B1

Yamaha B1

Yamaha B1

Yamaha B-reeks

Yamaha B1

Yamaha B-reeks

Yamaha B-reeks

Yamaha B1

Kawai K300

Kawai K-reeks

Yamaha B-reeks

Yamaha B-reeks

Yamaha B1

Yamaha B1

Yamaha B1

Yamaha B1

Yamaha B1

Yamaha B1

Yamaha B1

Yamaha B-reeks

Yamaha B-reeks

Yamaha B-reeks

Yamaha B-reeks

Yamaha B1

De K-serie van Yamaha zijn klavierpiano's die gaan van de Kawai K15 tot de Kawai K800. De K-serie van Kawai kan je zelfs vergelijken met een vleugel, dit op vlak van klank en toonkwaliteit, heeft geeft een volheid die lijkt op die van een vleugel. Alle modellen van de Kawai K-reeks zijn ideaal voor kleine concertzalen, scholen en andere instituten doordat ze een robuuste constructie en betrouwbaarheid hebben.

Betrouwbaarheid en uitgelezen klankkwaliteit

Yamaha B-reeks

Nieuw ontwerp

Yamaha B-reeks

Yamaha Silent Systeem

Yamaha B-reeks

Yamaha B1

Yamaha B-reeks

Yamaha Silent Systeem

Yamaha B-reeks

Yamaha B1

Yamaha B-reeks

Yamaha B-reeks

Kawai is nog niet zo lang overgeschakeld naar een nieuw ontwerp. Zo hebben ze de piano's van de K-reeks een nieuwe vormgeving ontwerpen om meer elegantie te geven aan de piano's van de Kawai K-reeks. Daarnaast zijn er ook nieuwe vormen voor de hoeken en andere constructies die er voor gezorgd hebben dat de veranderingen duidelijk te zien zijn ten opzichte van de vorige modell

Om de piano's meer elegantie te geven werd een nieuwe vormgeving ontworpen. Kijk naar de details en de nieuwe designelementen van hout. Ook nieuwe vormen voor de hoeken en vele andere constructies zijn veranderd ten opzichte van de vorige modellen. 
- Langere lessenaar op alle modellen
- Nieuw Soft Fall systeem voor de klep
- Nieuwe wielen

Loodvrij toetsen

Yamaha B-reeks

Yamaha B-reeks

Piano's van Kawai zijn zo milieubewust mogelijk. Dit is iets wat het bedrijf ook echt wil doorduwen. Daarom hebben ze ook besloten dat de toetsten van de piano's, dus ook de piano's van Kawai K-reeks niet meer gemaakt worden van lood. De toetsen van de K-reeks Kawai piano's zijn dus loodvrij en worden tegenwoordig gemaakt van ijzer.

Kawai K300

1.1 Kleuren Kawai K300:

*  Kawai K-300 :  - Zwart hoogglans

        - Wit hoogglans

        - Zwart hoogglans met

          zilveren hardware

        - Wit hoogglans met

          zilveren hardware

Yamaha B1

Yamaha B1

1.2 Afmetingen Kawai K300:

-Hoogte: 122 cm

-Breedte: 149 cm

-Diepte: 61 cm

-Gewicht: 227 kg

Kenmerken Kawai K-300

2.1 Klavier

 • Mechaniek - Millenium III met ABS Carbon

 • Toetsenoppervlak - Acryl/Phenol

 • Hamer materiaal - Mahagoni

 • Hamervilt - mit Unterfilz

2.2 Constructie

 • max. klinkende lengte v. d. snaren - 1200 mm

 • Zangbodem materiaal - Massive Fichte, verjüngend

 • Zangbodem oppervlakte - 1,39 m²

 • Ribben - 11

 • Rasten - 5

 • Toetsenklep - langzaam sluitend

 • Rollen - Doppelrollen

 • Pedalen - 3

 • Tone Spreader - ja / onder de speeltafel

MODERN DESIGN VOOR DE HUIDIGE GENERATIE

 

De nieuwe Kawai K-300 piano is gebaseerd op de  wereldwijd onderscheiden piano van Kawai de K-3. Maar zelfs wat goed is, kan zeker en vast nog worden verbeterd. De houten constructie werd met 5 rasten uitgebreid, de gietijzeren plaat met 2 versterkende schroeven zo nog steviger met de frameconstructie verbonden. Het resultaat  hiervan is een Kawai K300 piano met een nog vollere en rondere klank, die door de massieve zangbodem perfect wordt versterkt. Verlengde toetsen en het ongeëvenaard precieze Millennium III mechaniek geven hierdoor de optimale controle bij het zachtste pianissimo en het sterkste forte. De Kawai K300 piano is een buffetpiano die bij jong en oud zeer gewild is. De Kawai K300 piano is het derde model uit de K-reeks. De Kawai K300 is zowel geschikt voor thuis als studiepiano maar ook voor prive onderwijs.

Atx3 Systeem Kawai 

De AnyTimeX2 modellen zijn met een geluidsonderdrukking voor het akoestische gedeelte van het klavier en een hoogwaardige digitaalpiano techniek uitgerust. Deze opties maken het voor de pianist mogelijk om steeds het speelgevoel van een traditionele piano te genieten en door het gebruik van een koptelefoon niemand te storen. 

De hamers veroorzaken bij het neerkomen op de snaren een vibratie bij de snaren en de resonantiebodem. Zo kan de warme klank van een akoestische piano zich ontplooien op deze Kawai K200 Atx3. Wil je altijd blijven oefenen zonder andere te storen?  De AnyTimeX modellen zijn met een geluidsonderdrukking voor het akoestische gedeelte van het klavier en een hoogwaardige digitaalpiano techniek uitgerust. Deze opties maken het mogelijk om steeds het speelgevoel van een traditionele piano te genieten maar door het gebruik van een koptelefoon niemand te storen. Uitstekend speelgevoel en digitale flexibiliteit dat is het Kawai Atx systeem!

 

KLANK

Wanneer de akoestische componenten uitgeschakeld zijn, gebruiken de KAWAI AnyTimeX piano's een unieke digitale technologie. Deze technologie gebruik zen ook om de KAWAI EX concertvleugels te ontwikkelen. In een geluiddichte ruimte zonder audio reflecties werd de volle en uitgebalanceerde klank van een KAWAI EX concertvleugel door gerenommeerde samplingspecialisten uit de hele wereld opgenomen. Uit deze opnames werd een soort vingerafdruk van de vleugel gemaakt, die een exacte imitatie van de harmonische en dynamische structuren weergeeft. De Harmonic Imaging™ technologie reproduceert het omvangrijke dynamische bereik van de originele klank van de concertvleugel en is ook de basis voor nog meer hoogwaardige instrumentale klanken.

 

DIGITAAL COMFORT

De AnyTimeX controle-eenheid is onder de toetsten aangebracht. De digitale functies breiden de mogelijkheden van de AnyTimeX piano uit. Daarvoor staan functies zoals transponeren, stemming, een metronoom en een keuze aan hoogwaardige klanken tot uw beschikking, waarmee je de meest uiteenlopende muziekstijlen kan spelen. De beide aan de voorzijde aangebrachte aansluitingen voor koptelefoon zijn bijv. ideaal voor het gebruik op muziekscholen, terwijl verdere aansluitmogelijkheden de gelegenheid tot een groot aantal andere toepassingen geven.

3.1 Kleuren Kawai K300 Atx3

*  Kawai K-300 ATX3 :  - Zwart hoogglans

                 - Wit hoogglans

                 - Zwart hoogglans zilver

                 - Wit hoogglans zilver

Wanneer de hamers neerkomen op de snaren veroorzaakt  diteen vibratie bij de snaren en de resonantiebodem. Zo kan de warme, natuurlijke en onverwisselbare klank van een deze Kawai Aures piano zich ontplooien. Voor een pianist is het vaak genieten om zoveel en wanneer ook maar te oefenen, maar dit kan soms storend zijn voor andere huisgenoten of buren. De Kawai AURES pianos zijn met een geluidsonderdrukking voor het akoestische gedeelte van het klavier en een hoogwaardige digitaalpiano techniek uitgerust. Dit maakt het mogelijk om steeds het speelgevoel van een traditionele piano te genieten en door het gebruik van een koptelefoon niemand te storen. Bij de levering van de AURES modellen inbegrepen is de nieuw ontwikkelde Kawai koptelefoon SH-9. 

 

IMPONEREND SOUNDBOARD SYSTEEM MET 4 TRANSDUCERS

De kawai AURES pianos zijn met nieuw ontwikkelde transducers uitgerust, die alle vier direct op de zangbodem zijn aangebracht en deze in vibratie brengen. Door het soundboard systeem is de weergave van de klank van de digitale klankopwekking van deze pianos zeer natuurlijk en ruimtelijk. De traditionele luidsprekers worden in de AURES pianos niet toegepast. Het soundboard systeem maakt niet alleen het pianospelen van een enkel digitale klank, maar book de combinatie van de akoestische klank met een digitale klank. Of je speelt met de piano samen met MP3 songs, die je van een aangesloten USB stick kunt afspelen.

DE KLANK VAN DE SHIGERU KAWAI SK-EX CONCERTVLEUGEL, GEREPRODUCEERD MET DE NIEUWSTE SK-EX RENDERING SOUND TECHNOLOGIE

De schitterende klank van de Kawai SK-EX concertvleugel vormt het hart van de nieuwe AURES pianos. Deze vleugel heeft een wereldwijd hoog aanzien vanwege de heldere klank en zijn steeds weer te vinden op de podia van concertzalen en conservatoria. Om de indrukwekkende klank van de Shigeru vleugel zo natuurgetrouw mogelijk te kunnen reproduceren, heeft Kawai de nieuwe SK-EX Rendering klankopwekking ontwikkeld. De Multi-Channel-sampling bevat de klank, opgenomen van meerdere posities van een Shigeru Kawai concertvleugel. Deze natuurlijke klank van de vleugelpiano wordt nog rijker door het gebruik van Physical Modelling met nieuw ontwikkelde resonantie algoritmen. De complexe totale klank, die samengesteld is uit zowel de snaren, de pedalen en vele andere onderdelen van een akoestische concertvleugel, geeft je het gevoel alsof je echt achter een vleugel zit.

Aures Kawai 

4.1 Kleuren Kawai K300 AURES

*Kawai K-300 Aures :  - Zwart hoogglans

        - Wit hoogglans

        - Zwart hoogglans met

          zilveren hardware

        - Wit hoogglans met

          zilveren hardware

bottom of page