top of page

Yamaha B1

Yamaha B1

Yamaha B1

Yamaha B1

Yamaha B1

Yamaha B-reeks

Yamaha B1

Yamaha B-reeks

Yamaha B-reeks

Yamaha B1

Kawai K600

Kawai K-reeks

Yamaha B-reeks

Yamaha B-reeks

Yamaha B1

Yamaha B1

Yamaha B1

Yamaha B1

Yamaha B1

Yamaha B1

Yamaha B1

Yamaha B-reeks

Yamaha B-reeks

Yamaha B-reeks

Yamaha B-reeks

Yamaha B1

De K-serie van Yamaha zijn klavierpiano's die gaan van de Kawai K15 tot de Kawai K800. De K-serie van Kawai kan je zelfs vergelijken met een vleugel, dit op vlak van klank en toonkwaliteit, heeft geeft een volheid die lijkt op die van een vleugel. Alle modellen van de Kawai K-reeks zijn ideaal voor kleine concertzalen, scholen en andere instituten doordat ze een robuuste constructie en betrouwbaarheid hebben.

Betrouwbaarheid en uitgelezen klankkwaliteit

Yamaha B-reeks

Nieuw ontwerp

Yamaha B-reeks

Yamaha Silent Systeem

Yamaha B-reeks

Yamaha B1

Yamaha B-reeks

Yamaha Silent Systeem

Yamaha B-reeks

Yamaha B1

Yamaha B-reeks

Yamaha B-reeks

Kawai is nog niet zo lang overgeschakeld naar een nieuw ontwerp. Zo hebben ze de piano's van de K-reeks een nieuwe vormgeving ontwerpen om meer elegantie te geven aan de piano's van de Kawai K-reeks. Daarnaast zijn er ook nieuwe vormen voor de hoeken en andere constructies die er voor gezorgd hebben dat de veranderingen duidelijk te zien zijn ten opzichte van de vorige modell

Om de piano's meer elegantie te geven werd een nieuwe vormgeving ontworpen. Kijk naar de details en de nieuwe designelementen van hout. Ook nieuwe vormen voor de hoeken en vele andere constructies zijn veranderd ten opzichte van de vorige modellen. 
- Langere lessenaar op alle modellen
- Nieuw Soft Fall systeem voor de klep
- Nieuwe wielen

Loodvrij toetsen

Yamaha B-reeks

Yamaha B-reeks

Piano's van Kawai zijn zo milieubewust mogelijk. Dit is iets wat het bedrijf ook echt wil doorduwen. Daarom hebben ze ook besloten dat de toetsten van de piano's, dus ook de piano's van Kawai K-reeks niet meer gemaakt worden van lood. De toetsen van de K-reeks Kawai piano's zijn dus loodvrij en worden tegenwoordig gemaakt van ijzer.

Kawai K600

1.1 Kleuren Kawai K600:

Yamaha B1

Yamaha B1

1.2 Afmetingen Kawai K600:

-Hoogte: 134 cm

-Breedte: 153 cm

-Diepte: 65 cm

-Gewicht: 280 kg

Kenmerken Kawai K-600

2.1 Klavier

 • Mechaniek - Millenium III met ABS Carbon

 • Toetsenoppervlak - NEOTEX

 • Hamer materiaal - Mahagoni

 • Hamervilt - mit Unterfilz

2.2 Constructie

 • max. klinkende lengte v. d. snaren - 1280 mm

 • Zangbodem materiaal - Massive Fichte, verjüngend

 • Zangbodem oppervlakte - 1,53 m²

 • Ribben - 12

 • Rasten - 6

 • Duplex scala - ja, 2-fach

 • Agraffen - ja

 • Toetsenklep - langzaam sluitend

 • Slot - ja

 • Rollen - Doppelrollen

 • Pedalen - 3

 • Tone Spreader - ja / boven en onder de speeltafel

KRACHT, EXPRESSIE EN ELEGANTIE

 

Ongetwijfeld behoort de Kawai K-600 piano tot de klasse van de concertpiano´s. Want de grootte van deze uit vurenhout bestaande massieve zangbodem van 1,5 m² kan het in ieder geval met een kleine vleugel opnemen. Alle technische details die men bij de „kleinere“ piano´s van de K-serie aantreft, zijn vanzelfsprekend ook in de Kawai K-600 piano te vinden. Bij uitvoeringen in kleine zalen, voor begeleiding en de lessen op conservatoria en muziekscholen is deze Kawai K-600 buffetpiano zeker het ideale instrument.

Atx3 Systeem Kawai 

De AnyTimeX2 modellen zijn met een geluidsonderdrukking voor het akoestische gedeelte van het klavier en een hoogwaardige digitaalpiano techniek uitgerust. Deze opties maken het voor de pianist mogelijk om steeds het speelgevoel van een traditionele piano te genieten en door het gebruik van een koptelefoon niemand te storen. 

3.1 Kleuren Kawai K600 Atx3

Wanneer de hamers neerkomen op de snaren veroorzaakt  diteen vibratie bij de snaren en de resonantiebodem. Zo kan de warme, natuurlijke en onverwisselbare klank van een deze Kawai Aures piano zich ontplooien. Voor een pianist is het vaak genieten om zoveel en wanneer ook maar te oefenen, maar dit kan soms storend zijn voor andere huisgenoten of buren. De Kawai AURES pianos zijn met een geluidsonderdrukking voor het akoestische gedeelte van het klavier en een hoogwaardige digitaalpiano techniek uitgerust. Dit maakt het mogelijk om steeds het speelgevoel van een traditionele piano te genieten en door het gebruik van een koptelefoon niemand te storen. Bij de levering van de AURES modellen inbegrepen is de nieuw ontwikkelde Kawai koptelefoon SH-9. 

 

IMPONEREND SOUNDBOARD SYSTEEM MET 4 TRANSDUCERS

De kawai AURES pianos zijn met nieuw ontwikkelde transducers uitgerust, die alle vier direct op de zangbodem zijn aangebracht en deze in vibratie brengen. Door het soundboard systeem is de weergave van de klank van de digitale klankopwekking van deze pianos zeer natuurlijk en ruimtelijk. De traditionele luidsprekers worden in de AURES pianos niet toegepast. Het soundboard systeem maakt niet alleen het pianospelen van een enkel digitale klank, maar book de combinatie van de akoestische klank met een digitale klank. Of je speelt met de piano samen met MP3 songs, die je van een aangesloten USB stick kunt afspelen.

DE KLANK VAN DE SHIGERU KAWAI SK-EX CONCERTVLEUGEL, GEREPRODUCEERD MET DE NIEUWSTE SK-EX RENDERING SOUND TECHNOLOGIE

De schitterende klank van de Kawai SK-EX concertvleugel vormt het hart van de nieuwe AURES pianos. Deze vleugel heeft een wereldwijd hoog aanzien vanwege de heldere klank en zijn steeds weer te vinden op de podia van concertzalen en conservatoria. Om de indrukwekkende klank van de Shigeru vleugel zo natuurgetrouw mogelijk te kunnen reproduceren, heeft Kawai de nieuwe SK-EX Rendering klankopwekking ontwikkeld. De Multi-Channel-sampling bevat de klank, opgenomen van meerdere posities van een Shigeru Kawai concertvleugel. Deze natuurlijke klank van de vleugelpiano wordt nog rijker door het gebruik van Physical Modelling met nieuw ontwikkelde resonantie algoritmen. De complexe totale klank, die samengesteld is uit zowel de snaren, de pedalen en vele andere onderdelen van een akoestische concertvleugel, geeft je het gevoel alsof je echt achter een vleugel zit.

Aures Kawai 

4.1 Kleuren Kawai K600 AURES

Ontwerp zonder titel (5).png
FAMILIEBEDRIJF
Ontwerp zonder titel (5).png
ENKEL A-MERKEN
Ontwerp zonder titel (5).png
MEER DAN 70 JAAR
ERVARING
Ontwerp zonder titel (5).png
ALLE PIANO'S TESTEN  IN ONZE WINKEL
bottom of page