top of page
Search

Tweedehands vleugelpiano van Petrof, dat is genieten van een volle en romantische klank!


Logo petrof piano's
Petrof piano

Petrof is momenteel de grootste producten van akoestische piano's en vleugelpiano's in Europa. Petrof is verkrijgbaar in vijf continenten en het transporteert piano's naar meer dan 65 landen wereldwijd. Sinds de start van Petrof zijn er al meer dan 630,000 instrumenten geproduceerd. Maar


waarom kiezen pianisten massaal voor Petrof? En waarom kiezen voor deze prachtige Petrof tweedehands vleugelpiano van 170CM? Dat vertellen we je graag!


Geschiedenis Petrof

Petrof is in 1864 opgsterart in Tsjechier. Oprichter Antonin Petrof had het pianovak geleer in Wenen Samen met een meubelmaker werd de eerste ‘Petrof’ concertvleugel gebouwd. Vanaf 1894 begon Petrof met het exporteren van instrumenten naar het uitenland, wat zeer uitzonderlijk was voor die tijd. Samen met Steinway & Sons opende Petrof in 1928 een vestiging in Londen. Momenteel is Pe


trof in de handen van de vijfde generatie van de familie.

Over Petrof

Wat maakt de piano's van Petrof nu zo uniek? Meer dan 80% van de productie van een Petrof piano is gemaakt met de hand. Mede dankzij meester pianomakers en stemmers zijn de piano's van Petrof zo geweldig. Dit creeert het romantische geluid wat piano's van Petrof zo karakteriseerd en gekend is door pianisten over heel de wereld.


Bij Petrof schenken ze enorm veel aandacht aan de afwerking van de piano. Ze werken daarom met een groot palet van verschillende afwerkingen. De piano's van Petrof zijn zeer geliefd door veel pianisten wereldwijd, vooral voor de de gekende zachte, ronde en romantische klank.



Petrof Vleugelpiano 170cm

Deze vleugelpiano is een tweedehands piano maar nog in een zeer goede staat. Deze vleugelpiano is 170cm, wat maakt dat het een ideaal formaat is voor in een huiskamer. Deze piano is vergelijkbaar met de P173 'Breeze', het model dat Petrof nu uitvoert. Het heeft een zachte en romantische klank en het is een piano waarop je moeiteloos inspirerende en persoonlijke stukken op kan spelen. Daarnaast is deze piano ook nog een streling voor het oog.

Deze maand krijg je €250 euro korting op deze prachtige vleugelpiano! Bovenop de andere voordelen:

  • 3 JAAR GARANTIE

  • GRATIS LEVERING (in Limburg en gelijkvloers)

  • GRATIS STEMBEURT

  • GRATIS ZITBANK

Benieuwd geworden naar deze vleugelpiano? Breng een bezoekje aan onze winkel en probeer deze prachtige vleugelpiano gewoon een keertje uit! PS: we kunnen niet garanderen dat je hem daarna niet direct mee naar huis wilt!



Ontwerp zonder titel (5).png
FAMILIEBEDRIJF
Ontwerp zonder titel (5).png
ENKEL A-MERKEN
Ontwerp zonder titel (5).png
MEER DAN 70 JAAR
ERVARING
Ontwerp zonder titel (5).png
ALLE PIANO'S TESTEN  IN ONZE WINKEL
bottom of page