top of page

Yamaha P116- Silent

Yamaha P116 silent uit de P-series van Yamaha

Waarom kiezen voor een piano uit de P-series van Yamaha? Dat is simpel! De P-series van Yamaha is ontwikkeld met een hoogwaardige kwaliteit en funcotionaliteit. Dat wilt zeggen dat ze behoren tot het middensegment van Yamaha, en daarom 'iets beter' zijn dan de piano's uit de B-serie. Wat wilt zeggen dat de meer ervaren pianist meer voldoening zal krijgen met een Yamaha P121 piano of een Yamaha P116 piano.

Yamaha Silent Systeem

Wanneer je gesteld bent op het gevoel van een akoestische piano is het soms moeilijk om over te stappen. Maar dit hoeft helemaal niet met het Silent systeem van Yamaha, want het Silent systeem is een extra systeem ingebouwd in een akoestische piano. Wat maakt dat je stil kan spelen op je akoestische piano.

Wanneer je de hoofdtelefoon aansluit (je kan er ook luidsprekers op aansluiten), kan je genieten van je akoestische piano zonder dat je je zorgen moet maken over het geluid. Je kan dus dag en nacht spelen zoveel je wilt zonder andere te storen. Ideaal dus wanneer je dicht bij andere mensen woont, je huisgenoten niet altijd willen luisteren naar je piano of wanneer je in een appartement woont maar toch vaak wilt blijven oefenen.

Bij het overschakelen naar het Silent systeem van Yamaha gaan de hamers de snaren niet meer raken, in plaats daarvan wordt digitaal het geluid van een VLEUGELPIANO geproduceerd. U kunt daarnaast ook aanvullende instrumenten selecteren die je kunnen begeleiden.

2.1 Kleuren P116 Silent:

-Zwart hoogglans​​

-Zwart hoogglans ZILVER

-Wit hoogglans  

-Wit hoogglans ZILVER

1.2 Afmetingen Yamaha P116:

-Hoogte: 116 cm

-Breedte: 153 cm

-Diepte: 58 cm

-Gewicht: 216 kg

bottom of page