top of page

De Kawai GL-10, dat is betaalbare kwaliteit!

Ben je op zoek naar een betaalbare vleugelpiano maar die niet afdoet aan kwaliteit? Zoek niet verder want dan is de GL-10 iets voor jou! Wij zijn alvast helemaal overtuigd van deze kleine vleugel. Maar kunnen we jou ook overtuigen? Laten we alvast ons best doen met meer te vertellen over deze fantastische vleugel en waarom het zeker een van onze favorieten is!Kort over de GL-serie van Kawai Deze serie vleugels bevat drie modellen: GL10, GL30 en GL50. De opeenvolgende modellen zijn telkens iets groter. Maar het is een serie vleugelpiano's speciaal gemaakt voor in je woonkamer.

Dus waarom dan kiezen voor een GL-vleugelpiano? Deze serie bezit alle belangrijke kwaliteitskenmerken die Kawai instrumenten sinds meerdere generaties tot de favoriete keuze van zowel pianisten als docenten gemaakt hebben. Bedacht en ontwikkeld met het doel om een buitengewone klank en aanslag te bieden die vele jaren duurzaamheid als eigenschap heeft.


Dus, genoeg over de GL-serie, nu over naar onze favoriet van deze reeks: GL10! De Kawai GL10 is met zijn 153cm lengte de kleinste vleugel uit de GL-serie. De opeenvolgende modellen zijn telkens groter in lengte en dat maakt dus de hoeveelheid plaats die je nodig hebt voor het zetten van deze vleugelpiano.

1. Kleuren Kawai GL10 Deze Kawai GL10 vleugelpiano komt in twee kleuren, namelijk:

  • Zwart hoogglans​​

  • Wit hoogglans


2. Afmetingen Kawai GL10

  • Lengte: 153 cm

  • Breedte: 150 cm

  • Hoogte: 102 cm

  • Gewicht: 282 kg

Kawai vleugels imponeren vooral wanneer ze fluisteren, je kan met deze Kawai GL10 vleugel een perfect pianissimo spelen.

Deze vleugelpiano straalt klasse uit maar daarnaast ook toegankelijkheid. Door zijn grootte is het een ideaal instrument voor thuis. De klanken van deze vleugel zijn zeer expressief en zorgen met grote dynamiek ervoor dat je als pianist met passie hierop kunt spelen. Daarnaast is de vleugel, mede dankzij de langere toetsten lichter en gelijkmatiger bespeelbaar.


Deze Kawai GL10 heeft een bijzonder sterke constructie, die speciaal ontworpen is voor een lange levensduur en heeft deze vleugel een solide constructie om zo de trekkracht van de snaren te houden. Dit is een ongekende stevigheid voor een vleugel waardoor ze extra stabiliteit en een grotere volume voor deze vleugel creëren.


Oke toegegeven, wij zijn al helemaal verkocht van deze vleugel. En jij? Al overtuigd? Je kan hem altijd vrijblijvend in onze winkel komen uittesten, maar OPGELET! kans dat je onmiddelijk overtuigd bent zit er zeker in!

Comments


Ontwerp zonder titel (5).png
FAMILIEBEDRIJF
Ontwerp zonder titel (5).png
ENKEL A-MERKEN
Ontwerp zonder titel (5).png
MEER DAN 70 JAAR
ERVARING
Ontwerp zonder titel (5).png
ALLE PIANO'S TESTEN  IN ONZE WINKEL
bottom of page